About BigaBam!


BigaBam! is een uniek vooruitstrevend juwelenmerk. Dit is duidelijk zichtbaar in ieder ontwerp. De ontwerpster Grit Oskam heeft, na haar opleiding goudsmeden in Schoonhoven, meer dan 15 jaar praktijk ervaring opgedaan in Antwerpen.
Naast haar dagelijks werk als goudsmid, heeft zij altijd al een grote interesse gehad in andere kunstvormen. De opleiding "Mixed Media" aan De Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent was voor haar, dan ook een natuurlijke keuze.
Vakmanschap in combinatie met hedendaags, tijdloos design en klassiek handwerk staat bij ieder ontwerp centraal. Veel van haar werken zijn geinspireerd op organische vormen uit de natuur. Door deze duidelijk herkenbare stijl heeft ze een klantenkring in binnen- en buitenland opgebouwd. Enkele ontwerpen zijn inmiddels klassiekers geworden. Een voorbeeld hiervan is de "Dance collectie." 

"De juwelen van BigaBam! stralen kracht uit met een tedere ondertoon."

De materiële waarde van een sieraad gaat nooit verloren, maar het is in eerste instantie een investering in jezelf. Je geniet elke dag van het sieraad. De aankoop ervan moet je niet zien als een belegging, maar als een middel om je persoonlijkheid te benadrukken. Een zorgvuldig gekozen ring, armband of halsketting zal veel vertellen over wie je bent.

 

Back to top