BigaBam! ontwerp proces


In alle collecties heeft ieder afzonderlijk sieraad een lang ontwikkeling proces achter de rug. Tijdens deze creatieve vervaardiging wordt gekeken naar zowel esthetiek, vormtaal en balans. Hieruit wordt het uiteindelijke sieraad geboren. De inspiratie voor een ontwerp komt vaak uit alledaagse zaken, met als muze de vrouw van nu. Een vrouw die zich graag onderscheidt en haar eigen stijl kiest. Een vrouw die niet bang is om haar innerlijk bloot te geven.

"de vrouw die trots is op zichzelf straalt dit uit"

Alle juwelen van BigaBam! worden vervaardigd in 925 sterling zilver en met zorgvuldig gekozen edelstenen. De sieraden van BigaBam! hebben ieder een eigen identiteit, omdat de sieraden met de hand worden vervaardigd. Elk sieraad is uniek. Kleine afwijkingen van de op de site getoonde foto's geven daarom ook een extra waarde aan het sieraad. Ieder sieraad wordt verzonden met het eigen BigaBam! merkteken en een certificaat met uitleg van het ontwerp en de gebruikte materialen.
Iedere vrouw is uniek en daarom ontwerpt BigaBam! voor ieder type vrouw een passend sieraad. Lange vingers, grote handen, korte vingers, slanke hals, brede nek, tenger postuur of vol slank, bij iedere vrouw past het juiste sieraad in de juiste maat.Soms wil je een keer flink uitpakken en de show stelen op een feest, dan draag je graag de grotere versie van het ontwerp, andere dagen heb je even geen zin om in de spotlights te staan die dag, dan kies je voor de kleinere versie. Voor elke dag en elk gevoel kun je een sieraad vinden bij BigaBam!

Mocht jezelf een mooi idee hebben voor een sieraad en wil je dit bespreken met ons, twijfel dan niet langer en neem contact met ons op.

Back to top